David Guetta ilman vaimoaan – huippuseksikäs bikinikissa seuralaisena! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin ja menestyksekkäimpiin dancetähtiin lukeutuva ranskalainen David Guetta on tahkonnut parin viime vuoden aikana suuren määrän tanssihittejä. Elektronisen musiikin kultasormi on menestyksestään huolimatta nähty vain harvakseltaan viihdelehtien sivuilla.

45-vuotias supertähti on parhaillaan rantalomalla, jossa hänet kuvattiin aiemmin tänään. Hieman yllättäen mukana ei kuitenkaan ollut hänen Cathy-vaimonsa, vaan toinen erittäin näyttävä bikinikaunotar. Kuvaajat huomattuaan nainen puki ylleen ja he poistuivat rannalta eri aikaan.

Stara tapasi taannoin David Guettan Tukholmassa. Miljoonia tahkonnut artisti kertoi, ettei hän välitä rahasta kovinkaan paljon.

– Elämäni on studiossa. Olen tyytyväinen jos rahaa tulee, mutta en tee tätä rahasta vaan rakkaudesta. Haluan tehdä tätä ja siksi teen niin paljon töitä. Kun aloitin, niin näköpiirissä ei ollut rahaa. Se oli minulle elämäntapa. Nyt kun rahaa on tulossa, niin ei se muuta mitään. Minä teen yhä töitä kotistudiossa, Guetta kertoi Staralle.

– Musiikkimaailmassa rahat tulevat todella pitkän ajan päästä. Totta puhuakseni minulla menee hyvin, mutta en silti ole vielä nähnyt niitä suuria rahoja. Rahojen saaminen kestää vuosia. Toistaiseksi elämäni ei ole juuri muuttunut. Toivottavasti rahat joskus tulevat, mutta siitä huolimatta elämäni ei juuri muutu, David Guetta jatkoi.