Pikkutyttöjen päiväuni haluaa avaruuteen – vain Simon Cowell voi auttaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Bisnesmoguli Richard Branson on järjestämässä Virgin Galactic -avaruuslentoa ensi vuodelle. Mukaan on ilmoittautunut jo suuri määrä julkkistähtiä, kuten Ashton Kutcher, Brad Pitt ja Justin Bieber. Nyt myös One Direction -yhtyeen Harry Styles haluaa mukaan.

Stylesin kerrotaan tarjonneen 186.000 euroa lennolle pääsystä. Rahakaan ei välttämättä vaikuta lopputulokseen enää tässä vaiheessa, mutta hyvillä suhteilla tilanne voi vielä helpottua.

– Harry kuuli matkasta jo joku aika sitten, mutta jokin on saanut hänet kiinnostumaan siitä viime viikkojen aikana. Hän ei tiedä onko pääsy sinne realistista, koska siihen ei ole enää paljon aikaa, kertoi lähde Daily Star -lehdelle.

– Bändinkin kanssa on omat velvoitteensa. Mutta hän on valmis tekemään asioita sen eteen, jotta asia tapahtuisi. Harry tarvitsee kuitenkin enemmän kuin rahaa tässä vaiheessa saadakseen paikan koneesta, koska on jo myöhäistä.

Lähteen mukaan viihdemoguli Simon Cowell voisi tässä vaiheessa pystyä vaikuttamaan asiaan niin, että lentopaikka vapautuisi 19-vuotiaalle popparille. Muut One Direction -yhtyeen nuorukaiset eivät ole yhtä kiinnostuneita avaruuslennosta. Louis Tomlinson, Zayn Malik, Liam Payne ja Niall Horan laittavat mieluummin rahansa muunlaisiin harrastuksiin.