Nyt on muotia olla naturelli – luonnonkauneus kunniaan

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin kuvasta, jossa vertailtiin yhden naisen kuvia keskenään. Toisessa kuvassa hän oli meikattuna ja toisessa naturellina. Otos todisti hyvin, että kosmetiikan avulla voi muuttaa ulkonäköä uskomattoman paljon. Nyt kaikille luonnollisen kauneuden ystäville on hyviä uutisia.

Pariisin muotiviikoilla katsastettiin kuumimpien vaatetrendien lisäksi tulevaa hius- ja meikkimuotia. The Stir -julkaisu pani merkille, että todella moni catwalkia pitkin astellut malli esiintyi ilman paksua pakkelikerrosta ja lähes meikittömänä. Luonnollinen meikki ja raikas ulkonäkö ovat nyt in.

Meikkitaiteilija Tom Pecheux selventää, että nyt vaalitaan mahdollisimman meikitöntä ulkonäköä, johon kuuluu vain pieni ripaus puuteria ja ripsiväriä. Paksut maskarat ja poskipunat ovat toisin sanoen menneen talven lumia. Tarkoituksena ei kuitenkaan ole näyttää epäsiistiltä vaan mahdollisimman luonnonkauniilta.