Naisen huikea meikkikuva kerää miljoonia katsojia: ”Ulkonäköön ei voi luottaa”

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Meikkitaiteilija ja hieman taitavampi harrastaja saa ihmeitä aikaan taviksenkin kasvoilla. Joskus on vaikea uskoa samaksi ihmiseksi meikitönta ja pakkelilla tällättyä neitokaista.

Nyt Reddit-sivustolla on julkaistu kuva, joka todistaa meikin voiman. Otoksessa nähdään vaaleahiuksinen nainen, joka näyttää meikkaamista ennen varsin tavalliselta neitokaiselta. Meikkauksen jälkeen hän on kuin muotilehtien sivuilta oleva Kate Upton.

Kuva on herättänyt keskustelua siitä, onko meikkaaminen lopultakaan hyvä asia. Erään kommentoijan mukaan otos todistaa, ettei ulkonäköön voi luottaa. Monien muiden netinkäyttäjien mielestä on kuitenki normaalia, että naiset käyttävät meikkiä. Useimmat eivät vain saa aikaan aivan yhtä shokeeraavia tuloksia. Tähän mennessä kuva on katsottu jo 1,5 miljoonaa kertaa ja määrä kasvaa nopeasti.