Sylvie van der Vaartilla täydellinen vartalo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen malli Sylvie van der Vaart esiintyi taannoin Hunkemöller-yhtiön alusvaatekuvissa. Vaaleahiuksinen Sylvie on maansa kuuluisimpia mallikaunottaria, ja taannoin 35-vuotias julkkiskurvitar esitteli kesäbikineitä näyttävissä mainoskuvissa.

Viime päivät Sylvie van der Vaart on nauttinut vauhdikkaasta vapaapäivästä uimarannalla Miami Beachilla, jossa hän on vetänyt puoleensa myös paparazzeja. Ei tosin suotta, sillä hänen vartalonsa vähintään lähentelee täydellistä bikinivartaloa.

Sylvie van der Vaart on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Rakastuttuaan jalkapalloilija Rafael van der Vaartiin silloisesta Sylvie Meissistä tuli uuden miehensä kanssa maansa kuuluisin futispariskunta. Pari kuitenkin erosi alkuvuodesta 2013.