Gretchen Rossi nautti Bahamasta bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Täydelliset naiset -sarjan innoittamana syntyi liuta realitysarjoja, joissa seurataan eri kaupunkien rikkaiden kotiäitien elämää. Osasta päähenkilöitä on sittemmin tullut seurattuja tähtiä. Yksi heistä on The Real Housewives of Orange County -ohjelmasta tuttu Gretchen Rossi.

Rossi vietti viikonloppuna lomaa poikaystävänsä Slade Smileyn kanssa Bahamalla. Tapojensa mukaan Realitytähti tarjosi faneilleen runsaasti kuvamateriaalia matkasta Instagram-tilillään. Kuvissa Rossi nähdään esimerkiksi nauttimassa rantaelämästä bikineissä.

Taannoin Gretchen Rossi joutui ongelmiin, kun hänet etsintäkuulutettiin. Rossi ei saapunut oikeudenkäytiin, joten tuomari joutui määräämään etsintäkuulutuksen ja 2.500 dollarin takuusumman. Rossi on ehtinyt jo nyt ottaa kaiken irti orastavasta julkisuudesta, sillä hänen nimellään myydään jo monenlaisia tuotteita. Kaunottaren verkkosivuilla esitellään hänen nimellään myytävää Gretchen Christine -merkkistä kosmetiikkaa, hiustuotteita ja myös muiden muassa käsilaukkuja.