Jenni Vartiaisen Terra myi tuplaplatinaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jenni Vartiaisen perjantaina julkaistu Terra–albumi on myynyt muutamassa päivässä tuplaplatinaa ja kokonaismyynti on tällä hetkellä jo yli 50.000 kappaletta. Albumilta julkaistu ensimmäinen single Junat ja naiset oli radioiden soitetuin kappale viisi viikkoa.

Toinen single albumilta on nimeltään Selvästi päihtynyt, joka toimitetaan radioille ensi viikolla.

– Levyn vastaanotto on ollut uskomattoman lämmin ja palautteen määrä valtava. Nöyränä kiitän tästä ja oon onnellinen, että pitkään hilloamani laulut pääsevät viimein ihmisten huulille. En malta odottaa marraskuussa alkavaa kiertuetta, Jenni kiittelee.

Jenni Vartiainen on 2000–luvun menestynein suomalainen naisartisti. Hänen kolme albumiaan ovat myyneet lähes 300.000 kappaletta. Vartiainen on urallaan voittanut yhdeksän Emma palkintoa.