Marilyn Manson kuvattiin ilman meikkiä – olisitko tunnistanut?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen muusikko Marilyn Manson on musiikkinsa ohella tunnettu lukuisista shokeeraavista tempauksistaan julkisuudessa. Taannoin Manson kiinnitettiin yhdeksi Saint Laurent -muotijätin kevään 2013 mainoskasvoista, ja hän myös poseerasi yhtiön mallikuvissa.

Kuva: Splash, TMZ
Kuva: Splash, TMZ

Nyt Marilyn Manson, eli siviilissä Brian Hugh Warner, on kuvattu hänen saapuessaan HBO-kanavan Eastbound & Down -televisiosarjan kuvauksiin. Artisti nähdään sarjassa pienessä cameo-roolissa. TMZ-julkaisun mukaan Manson on neuvotellut vierailusta jo vuosien ajan.

Marilyn Manson –yhtye toimi suosionsa alkuvaiheessa nimellä Marilyn Manson & The Spooky Kids. Yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa albumia. Sen jäseninä toimivat Marilyn Manson, Kenny ”Ginger Fish” Wilson, Jeordie ”Twiggy Ramirez” White, Chris Vrenna ja Andy Gerold. Yhtye tunnetaan esimerkiksi kristinuskoa ja Yhdysvaltoja kovalla kädellä kritisoivista sanoituksista ja esiintymisestä. Mansonin oikea nimi on Brian Hugh Warner.