190-kiloinen nainen tukahduttaa miehiä nautinnon takia

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Liikalihavuus on aihe, joka aiheuttaa edelleen keskustelua ihmisten keskuudessa. Mutta on olemassa esimerkiksi niitäkin miehiä, jotka tuntevat seksuaalista vetoa todella isokokoisiin neitokaisiin. Ja muhkeita naisia, jotka haluavat rahastaa tällä faktalla.

Fat For Cash -televisiosarjassa on päästy viime aikoina seuraamaan useamman lihavan naisen elämää. Ohjelmassa on Daily Mail -sivuston mukaan katettu kaikki ”läskipervoiluun” liitettävät käsitteet – naisia tunkemassa suuhunsa ruokaa, eroottisia mahakkaita poseerauksia faneille, suppilon kautta ruokkimista ja seksuaalista kiihottumista ruoasta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

31-vuotias Jennifer Bennett on 190-kiloinen mallikaunotar, joka esittelee säännöllisesti muotojaan verkossa webbikameran kautta. Neito hyödyntää lihavuutensa myös rahallisesti järjestämällä tukahduttamistunteja, joissa hän yksinkertaisesti makoilee miehen päällä rahaa vastaan. Ja kaksilahkeiset nauttivat kohtelusta.

Eräs syy käytökseen esitetään ohjelmassa, kun lihavien ystävä Scott Winter kysyy, että millaiseen muuhun työhön jättikokoinen nainen muka kelpaisi. Kaikille suuri koko ei ole ongelma, vaan unelma. Esimerkiksi ohjelmassa esitelty Bennett on ollut pienestä pitäen halukas lihomaan.

Nainen laittoi nuorempana tyynyn täytteeksi paitansa alle, jotta tuntisi olonsa suuremmaksi. Hän myös ahmi ruokaa tarkoituksella ja tunsi ylensyömisen ansiosta tuskallista nautintoa. Bennettille jokainen lisäkilo on vain mahdollisuus jännittävään alastonmateriaaliin omille verkkosivuille, joista tienaa rahaa. Hän on lihonut viimeisen 13 vuoden aikana 45 kiloa.