Courtney Stodden ulkoilutti järkyttäviä silikonipallojaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinivaimoksi tituleeratun Courtney Stoddenin povi pääsi taannoin huomion keskipisteeksi, kun neito oli shoppailemassa Santa Monica Boulevardilla valkoiseen, avokaulaiseen minimekkoon sonnustautuneena. Tähden rintojen iho on ollut viime aikoina koetuksella liian isojen silikonien takia.

Ihokin on muuttunut purppuraiseksi, mitä tähti peittelee meikillä. Nyt Courtney on löytänyt kuitenkin aikaa bilettämiseen. Stodden ei selvästikään sylje lasiinsa, sillä neitokainen kuvattiin poistumasta Abby’s-klubilta Hollywoodista selvästi humalaisen oloisena. Rintavako oli tietenkin myös aivan omaa luokkaansa, kiitos jättisilikonien.

Courtney Stodden vieraili äskettäin julkkisten Big Brother -talossa, jossa hän herätti huomiota flirttailemalla talon miesten kanssa. Se huolestutti siippa Doug Hutchisonia, joka on tarpeeksi vanha ollakseen Stoddenin isä. 53-vuotias mies ehti jo pelästyä, että blondi muuttuisi eron aikana liian itsenäiseksi ja jättäisi oman ”sugar daddynsa”.