Dominique Pestanan stringit kuin narut

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdelehdistö on yhteistuumin todennut viime vuosina, että iso peppu on pop. Ilmiön leviämiseen ovat osaltaan vaikuttaneet muodokkaat julkkiskaunottaret ja esiintyjät, jotka ovat korostaneet asuvalinnoillaan takamustaan. Maineikkaimpiin lukeutuvat Jennifer Lopez, Beyonce ja esimerkiksi Kim Kardashian.

Kauneusihanteen muuttuminen kurvikkaampaan suuntaan näkyy myös muodissa. Nyt argentiinalainen mallitulokas Dominique Pestana nähdään Mordisco Lingerie -alusvaatemerkin kuvissa, joissa hänen yllään on muun muassa vaihtelevan värisiä narustringejä. Paljon ne eivät naisen täydellisestä pepusta peitä, mutta se tuskin on tarkoituskaan.

Dominique Pestanan lisäksi moni muukin muodokas mallikaunotar on viime vuosina onnistunut lyömään itsensä läpi. Kuuluisimpiin kuulunee amerikkalainen naapurintyttö Kate Upton, jonka vartalo on herättänyt huomiota catwalkeja myöten. Jotkut tahot ovat olleet muodokkaiden mallien käyttöä vastaan, mutta yleisesti huippumuoti lienee kuitenkin muuttumassa tavallista naisvartaloa suosivammaksi.