Suosittu poikabändi hajoamispisteessä? Fanit odottavat kauhulle tulevaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen poikabändi Jonas Brothers nautti muutama vuosi sitten valtavasta suosiosta. Yhtye on julkaissut lukuisia menestyslevyjä ja muun muassa oman 3D-konserttielokuvan. Viime vuosina bändi on ollut uutisissa lähinnä homohuhujen ja Joe Jonasin väitetyn pornovideon merkeissä.

Nyt Jonas Brothersin huhutaan olevan hajoamispisteessä. People-lehden mukaan poikabändi on perunut kaikki 19 suunniteltua esiintymistään vain kahta päivää ennen kiertueen alkamista. Yhtyettä edustava Jesse Derris kertoi lehdelle, että jäsenten välit ovat pahasti tulehtuneet.

– Yhtyeen jäsenillä on suuria erimielisyyksiä heidän musiikillisen suuntansa suhteen, Jesse Derris kuvaili.

Bändi ei ole toistaiseksi vahvistanut hajoamishuhuja. Jonas Brothersin oli määrä julkaista uusi V-albumi vielä tämän vuoden puolella. Levyltä kuultiin aikaisemmin esimakua Pom Pom ja First Time -kappaleiden muodossa.

Jonas Brothers -yhtyeeseen kuuluvat veljekset Kevin, Nick ja Joe Jonas. Bändin miehistä Kevin on naimisissa Danielle Deleasan kanssa. Nick ja Joe ovat pyörittäneet vuosien mittaan hyppysissään viihdemaailman kaunokaisia Miley Cyrusista Selena Gomeziin ja Delta Goodremiin.