Kasvava hiustrendi: Kardashianit muuttuvat blondeiksi yksi kerrallaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitykaunotar Kim Kardashian ja rap-artisti Kanye West saivat kesäkuussa esikoislapsensa Northin. Kim teki näyttävän paluun valokeiloihin, kun hän yllätti viihdemaailman vaalentamalla hiuksensa lähes kokonaan blondiksi. Nyt julkkisnaisen pikkusisko on seurannut perässä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Kendall Jennerin Instagram-kuva osoittaa, että Kimin pikkusisko on seurannut isosiskonsa jalanjälkiä uudessa ulkonäössään. Silmälaseissaan ja vaaleissa hiuksissaan poseeraava Kendall näyttää kuvassa ikäistään vanhemmalta. Kendall on 17-vuotias.

Kardashianin hiusten värjäämisestä vastaa stylisti George Papnikolas. Hän kertoi hiljattain halunneensa värjätä Kimin hiukset vaaleamman sävyisiksi jo jonkin aikaa. Stylistin mukaan Kim suhtautui muutokseen epäröiden, mutta on ollut erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Myös Kanye Westin kerrotaan rakastavan tyttöystävänsä uutta tyyliä.