Lacey Wilddin rinnat kuin räjähtämäisillään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Silikonirinnat ovat viime aikoina kokeneet hieman inflaatiota, mutta joillain naisilla rintojen koko on lähtenyt käsistä. Eräs sairaalloisen suurten silikonirintojen haltijoista on realitytähti Lacey Wildd, jolla on maailman seitsemänneksi suurimmat rinnat. Ja sen kyllä huomaa.

Nyt Lacey Wildd on kuvattu ostoksilla yhdessä jälkikasvunsa kanssa. Hänen mukanaan olleet kurpitsat kalpenivat selvästi valtavien LLL-kokoisten silikonipussien rinnalla. Parhaillaan Lacey Wildd kerää faneiltaan rahaa seuraavaan leikkaukseen.

45-vuotias Lacey Wildd omistaa LLL-kokoiset rinnat, mutta hänen tavoitteenaan on kasvattaa niistä lopulta vähintään QQQ-kokoiset pallot. Blonde Squad -elokuvassakin nähtävä nainen on tähän mennessä suurentanut rintojaan jo 12 kertaa. Hänen tulonsa ovat kasvaneet rintojen myötä moninkertaiseksi, mutta samalla häntä pidetään ”kävelevänä aikapommina” terveysriskien takia.