Anais Zanotti rullaluisteli niukassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalainen mallikaunotar Anais Zanotti nimettiin taannoin Miss Silmänruoaksi, minkä jälkeen neitokainen on ikuistettu muotoineen usein paparazzikuviin. 28-vuotias neitokainen esiintyi juuri kotimaansa FHM-lehden otoksissa.

Usein julkisella paikalla urheileva ja joogaava Anais on nyt kuvattu rullaluistelemassa Miamissa sijaitsevassa puistossa. Hänen asunsa oli melko näyttävä, sillä se paljasti muun muassa pakarat.

Ranskalainen Anais Zanotti poseerasi aikoinaan alastomana Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit. Neitokaisessa riittää todella silmäniloa, sillä hänellä on uhkea DD-kupin povi ja treenattu, ruskettunut vartalo. Anais on poseerannut Playboyn ja FHM-lehden sivuilla.