Claudia Romani muodot tyrkyllä Instagramissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kansainvälinen mallikaunotar Claudia Romani elää tätä nykyä Miami Beachin lähistöllä, minkä ansiosta nainen tavataankin usein rannalla nautiskelemasta auringosta, hiekasta ja aalloista. Kaunotar julkaisee säännöllisesti myös paljastavia otoksia Instagram-blogissaan.

Keräsimme kokoon otosten parhaimmistoa. 31-vuotias Claudia kuuluu mallimaailman seksikkäimpiin kolmekymppisiin. Tähti nähdään otoksissa sekä rannalla bikineissä, että täysissä pukeissa avokaulaisessa mekossa ja topissa. Seksikkyys on taattu joka otoksessa, koska asut eivät ole leikkaukseltaan kovinkaan peitteleviä.

Miamilaisten bikinikissojen aateliin kuuluva Claudia ei ole syntyperältään amerikkalainen, vaan neito eli lapsuutensa Italiassa. Saapasmaasta kotoisin oleva tähti on viettänyt elämässään aikaa myös Tanskassa ja Britanniassa. Romani on ikuistettu muun muassa lehtien kuviin, joihin lukeutuvat FHM, GQ, Maxim, Cosmopolitan, More! ja Italian Playboy.