Courtney Stodden taas operoitavana – nyt turposivat huulet

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinivaimoksi tituleeratun Courtney Stoddenin rintaleikkaus on huomattu viihdelehdissä ympäri maailmaa. Nainen on esitellyt muhkeaa, täytettä saanutta rintamustaan niin Britannian Big Brother -talossa kuin Kalifornian Santa Monica Boulevardillakin – tietenkin antavissa asuissa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Mutta Hollywoodissa mikään ei riitä, niinpä Courtneykin on ottanut täytettä poven lisäksi myös huuliinsa. Plastiikkakirurgi Paul Nassifin luona asioinut Stodden sai turvotettua huuliaan kauneushoidoilla vähintään yhtä muhkeaan kuntoon. Ja tulos on nähtävillä tähden Twitter-sivuilla.

– Tohtori Paul Nassif, uusi suu näyttää ihanalta. Kiitos, tohtori, kirjoitti julkkiskaunotar blogiinsa.

Nassif on kuuluisa julkkisten suosima kauneuskirurgi, joka oli aiemmin naimisissa Beverly Hillsin täydellisen naisen Adrienne Maloofin kanssa. Pari erosi taannoin kitkerästi oikeudessa taistellen. Teinivaimo Courtney sen sijaan on edelleen onnellisesti naimisissa isänsä ikäisen, 53-vuotiaan Doug Hutchisonin kanssa. Parin lempi on kärsinyt rypyistä, joita on oiottu esimerkiksi Couples Therapy -realitysarjassa.