Hayden Panettiere hehkuu onnea – seksikkäämpi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heroes-sarjan kaunotar Hayden Panettiere ei ole kyseisen menestysohjelman jälkeen tehnyt juurikaan huippurooleja. Sen sijaan neitokaisen yksityiselämän käänteet ovat päätyneet useammin lehtiotsikoihin. Äskettäin hän kihlautui viimein on-off -poikaystävänsä kanssa.

Hayden Panettiere ja hänen nyrkkeilijäpoikaystävänsä Wladimir Klitschko ovat seurustelleet vaihtelevalla menestyksellä jo parin vuoden ajan. Kihlauksen jälleen Hayden kuvattiin New Yorkin Sohossa onnellisen näköisenä ja uusi kihlasormus vasemmassa nimettömässään.

Hayden Panettiere esiintyi kyseisessä asussa David Lettermanin keskusteluohjelmassa. Neitokaisen repertuaariin kuuluu TV-sarjojen lisäksi elokuvia. Hän on esimerkiksi näytellyt elokuvissa Kasvukipuja, Salamaseepra, Anna Palaa 3 ja Scream 4.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat