Nyt meni överiksi! Kultainen wc-paperi – miljoona euroa rulla!

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin sitten, kuinka Kourtney Kardashianin poikaystävä jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän vihjasi käyttävänsä sadan dollarin seteleitä wc-paperina. Kim Kardashianin sen sijaan tiedetään istuvan kullatuilla wc-pöntöillä.

kultawcpaperi12102013

Nyt markkinoille on tullut wc-paperi, joka varmasti kelpaisi myös itse Kardashianeille. Kyseessä on nimittäin 22 karaatin kultainen vessapaperi. Paperia myy Toiletpaperman -niminen yritys ja yhden rullan hinnaksi kerrotaan 964.000 euroa, eli rulla maksaa liki miljoonan.

Paperin myynti-ilmoituksessa kerrotaan, että rulla toimitetaan ostajalle henkilökohtaisesti samppanjapullon kera. Uutisoimme taannoin myös 24 karaatin kultaisesta sätkäpaperista. Yksi paketti kultaista Shine-sätkäpaperia sisältää 12 paperia, ja paketilla on hintaa 41,5 euroa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat