Nyt meni överiksi! Kultainen wc-paperi – miljoona euroa rulla!

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin sitten, kuinka Kourtney Kardashianin poikaystävä jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän vihjasi käyttävänsä sadan dollarin seteleitä wc-paperina. Kim Kardashianin sen sijaan tiedetään istuvan kullatuilla wc-pöntöillä.

kultawcpaperi12102013

Nyt markkinoille on tullut wc-paperi, joka varmasti kelpaisi myös itse Kardashianeille. Kyseessä on nimittäin 22 karaatin kultainen vessapaperi. Paperia myy Toiletpaperman -niminen yritys ja yhden rullan hinnaksi kerrotaan 964.000 euroa, eli rulla maksaa liki miljoonan.

Paperin myynti-ilmoituksessa kerrotaan, että rulla toimitetaan ostajalle henkilökohtaisesti samppanjapullon kera. Uutisoimme taannoin myös 24 karaatin kultaisesta sätkäpaperista. Yksi paketti kultaista Shine-sätkäpaperia sisältää 12 paperia, ja paketilla on hintaa 41,5 euroa.