Nainen ei tiennyt olevansa raskaana – synnytti kylpyhuoneen lattialle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nadia Watson on nainen, joka tuli yhdessä yössä äidiksi. Nukkumaan mennessä hän oli vielä ahkera kahta eri työtä tekevä 22-vuotias nainen. Nadia heräsi keskellä yötä valtaviin vatsakipuihin ja aluksi hän luuli, että kyse oli vain tavallisista krampeista.

Yllätyksekseen hän synnytti kylpyhuoneen lattialle 3,5-kiloisen tyttövauvan. Shokki oli varmasti melkoinen myös Nadian poikaystävälle, joka nukkui koko episodin ajan viereisessä huoneessa. The Stir -lehti paljastaa, että kukaan ei huomannut Nadian raskautta.

Hänen kuukautisensa jatkuivat normaalisti koko ajan ja vaikka hän kerrytti muutaman kilon ja kärsi selkäkivuista, ajatteli tuore äiti vain oireita tavalliseen elämään kuuluviksi asioiksi. Tuoreet vanhemmat ristivät lapsensa Poppy-nimellä.