Simon Cowell paljasti lapsen sukupuolen – vahvisti avioliiton

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikkimoguli Simon Cowell kertoi taannoin olevansa ylpeä isäksi tulemisesta. Hän päätti perustaa Lauren Silvermanin kanssa oikean perheen, vaikka oli vielä aikaisemmin sitä mieltä, ettei olisi voinut jatkaa suhdettaan tämän kanssa.

Nyt 53-vuotias musiikkimoguli on raottanut lisää tulevasta lapsestaan ja perhesuunnitelmistaan. Simon Cowell kertoi Ryan Crestin radiohaastattelussa lapsen olevan poika. Hän myös vahvisti aikovansa mennä Lauren Silvermanin kanssa naimisiin. Simonin mukaan hänen lapsensa tulee puhumaan brittiläistä englantia, siitäkin huolimatta että tämän äiti on yhdysvaltalainen.

Lähipiirin mukaan miljonääri-isälle on tärkeää, että hänen jälkikasvullaan on tasapainoinen koti ja kasvatus. Miehen otaksutaan hiljentävän työtahtiaan viimeistään kuusikymppisenä, jolloin Simonin kerrotaan ryhtyvän kokopäiväiseksi isäksi.