Auto vaihtaa väriä lämpötilan mukaan

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi 90-luvun alkupuolen hittilelu oli väriä lämpötilan mukaan vaihtavat autot. Esimerkiksi vaaleanpunaisesta pikkuautosta sai kylmän vesihanan alla vaaleanvihreän. Nyt YouTubessa on julkaistu video, jolla esitellään väriä vaihtava Nissan Skyline.

Kuva: youTube
Kuva: youTube

Autokandy-niminen yritys on maalannut videolla olevan auton oranssiksi, joka muuttuu lämpötilan vaikutuksesta mustaksi. Yritys on heidän Facebook-profiilin mukaan saanut lukuisia yhteydenottoja videon julkaisemisen jälkeen, koska moni tahtoo itselleen samankaltaisen maalipinnan autoon.

Autokandyn mukaan yksi litra väriä vaihtavaa maalia maksaa 199 puntaa, eli 236 euroa. Maalia voi ostaa lukuisilla erilaisilla väriyhdistelmillä. Maalin toiminta perustuu lämpötilanvaihteluihin. 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.