Claudia Romanin rintamus tyrmää nettikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälinen mallikaunotar Claudia Romani elää tätä nykyä Miami Beachin lähistöllä, minkä ansiosta nainen tavataankin usein rannalla nautiskelemasta auringosta, hiekasta ja aalloista. Kaunotar julkaisee säännöllisesti myös paljastavia otoksia Instagram-blogissaan.

Keräsimme kokoon otosten parhaimmistoa. 31-vuotias Claudia kuuluu mallimaailman seksikkäimpiin kolmekymppisiin. Nyt Claudia on poseerannut näyttävissä nettikuvissa, joissa päähuomion varastaa hänen rintamuksensa.

Miamilaisten bikinikissojen aateliin kuuluva Claudia ei ole syntyperältään amerikkalainen, vaan neito eli lapsuutensa Italiassa. Saapasmaasta kotoisin oleva tähti on viettänyt elämässään aikaa myös Tanskassa ja Britanniassa. Romani on ikuistettu muun muassa lehtien kuviin, joihin lukeutuvat FHM, GQ, Maxim, Cosmopolitan, More! ja Italian Playboy.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat