Kameramiesten kaatumiset koostettiin – näinkin nolosti voi käydä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miltä tuntuisi olla kameramies? Ensinnäkin täytyisi pukeutua mahdollisimman huomaamattomasti esimerkiksi mustaan sekä omata vakaa käsi ja tarpeeksi voimaa, jotta olkapäällä lepäävä kamera pysyisi tasapainossa tiukoissakin tilanteissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Aina ei kameramiehilläkään mene kuin Strömsössä, ja johdot, esteet tai kulissit saattavat koitua kuvausammattilaisten kohtaloksi. Nyt YouTubessa on julkaistu hauska videokooste, jolla nähdään pulaan joutuneita tai muuten vain mokailevia kameramiehiä.

Vaikka toisen kustannuksella nauraminen ei ole aina suotavaa, tuottaa tämä kooste väkisinkin hekotuksen ääniä. Kameramiehet kaatuilevat esimerkiksi urheilutapahtumissa ja saavat osumaa erilaisista esineistä.