Kim Kardashianin kaula-aukolla riitti kokoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitykaunotar Kim Kardashian ja rap-artisti Kanye West saivat kesäkuussa esikoislapsensa Northin. Kim palasi taannoin julkisuuteen vietettyään hiljaiseloa kotonaan. Äskettäin Kim Kardashianin kerrottiin ottaneen pesäeroa perheeseensä poikaystävä Kanye Westin takia.

Nyt Kim on ikuistettu kuvaamassa realitysarjaansa yhdessä Kylie Jennerin kanssa. Parivaljakko nähtiin Los Angelesissa sijaitsevassa Dash-kaupassa.

Kim Kardashian paljasti taannoin Rikkaat Kardashianit -sarjassa haluavansa poseerata tulevaisuudessa jälleen alastonkuvissa. Realitytähti esiintyi Playboy-lehdessä vuonna 2007. Lehti julkaisi kuvat uudelleen vuonna 2010. Tuolloin realitytähti katui aikaisempaa päätöstään poseerata alastonkuvissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat