Amy Adams jätti rintaliivit kotiin – miesten katseet 30 senttiä leuan alapuolella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaisnäyttelijätär Amy Adams nähtiin viimeksi Henry Cavillin vastanäyttelijättärenä Man of Steel -elokuvassa, jossa kaunotar esitti reportteri Lois Lanea. Häntä nähdään tänä vuonna myös elokuvissa American Hustle ja Her.

Nyt neito on ollut jälkimmäisen Her-draamakomedian ensi-illassa New Yorkissa, jonne Amy oli valinnut pastellin lilan mekon. Asu olisi muuten voinut olla varsin hillitty, jollei sen kaula-aukko olisi viistänyt kohti napaa. Näyttelijätär tunnetaan tyylikkäänä ja maltillisena pukeutujana, siksi kyseinen kokonaisuus ihmetyttänee hieman katsojaa.

39-vuotias italialaissyntyinen laulaja-näyttelijä Amy Adams on ollut neljästi ehdolla parhaan naissivuosa Oscarin -kategoriassa. Hän on kihloissa näyttelijä-taiteilija Darren Le Gallon kanssa. Pari tapasi toisensa näytelmätunnilla. Vuonna 2010 Adams synnytti parin ensimmäisen lapsen, Aviana Olea -tytön.