Yllätyspäätös! Päätähti ulos Fifty Shades of Grey -elokuvasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

E.L. Jamesin huippusuosittuun Fifty Shades of Grey -kirjasarjaan perustuva elokuva herätti äskettäin kohua, kun sen pääosaan valittiin Dakota Johnson ja Charlie Hunnam. Fanit eivät pitäneet näyttelijävalinnoista ja ilmaisivat asian varsin suorasukaisesti sosiaalisessa mediassa.

Nyt heidän unelmansa onkin käynyt osaltaan toteen, sillä elokuvan tähti Charlie Hunnam on vetäytynyt projektista. Universal Pictures -studion virallisen lausunnon mukaan näyttelijän Sons of Anarchy -sarjan kuvausaikataulu on syy yllätykselliseen tilanteeseen, uutisoi The Huffington Post -lehti.

The Hollywood Reporter -sivuston

päätoimittajan Matthew Bellonin mukaan tämä ei kuitenkaan ole totuus. Sarjan seuraavan kauden kuvaukset lopetetaan nimittäin hyvissä ajoin lokakuussa, kun taas Fifty Shades of Grey -elokuvan kuvaukset alkavat marraskuussa. E.L. James vihjaisi hullunmyllystä etukäteen Twitter-blogissaan ja toivotti myös Hunnamille lopulta hyvää jatkoa.

– Okei tytöt ja pojat – pidelkää hatuistanne. Tämä muuttuu vakavaksi… Kirjoitti kirjailija, minkä jälkeen hän osoitti viestinsä Hunnamille.

– Toivon Charlielle kaikkea parasta.

Fanit ottanevat uutisen vastaan iloiten, sillä monet heistä toivoivat Christian Greyn rooliin mieluummin Matt Bomeria. Niin ikään Robert Pattinsonia, Ryan Goslingia, Ian Somerhalderia ja Chase Crawfordia on arvuuteltu osaan. Don Johnsonin Dakota-tytär näyttelee elokuvassa kinkyyn pohattaan rakastuvaa opiskelijatyttö Anastasia Steeleä, joka saa tutustua käsirautojen ja ruoskien maailmaan uuden rakastajansa myötä.