Uskoisitko Cheriä 67-vuotiaaksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikansa legenda ja mittavan uran musiikkibisneksessä tehnyt laulaja Cher viimeistelee parhaillaan uusinta Closer To The Truth -albumiaan. 67-vuotias diiva julkaisi äsken näyttäviä promokuvia Twitter-tilillään. Nyt hän on paljastanut villejä yksityiskohtia elämästään vuosien takaa.

Nyt Cher on kuvattu poistumassa X Factor -ohjelman kuvauksista. Hänet on aina tiedetty ikinuoreksi, mutta nyt tuoreimmat kuvat osoittavat miten oikea nimitys onkaan kyseessä. Cher nimittäin näyttää nykyisin lähes samalta kuin 40 vuotta sitten musiikkkiuransa huipulla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Cherin ja hänen ensimmäisen aviomiehensä Sonny Bonon avioliitto päättyi vuonna 1973. Laulajanainen juhlisti eroa ottamalla takapuoleensa ihkaensimmäisen tatuointinsa. Cher ei suinkaan ole ensimmäinen takapuoleensa tatuoinut laulaja. Vasta äskettäin mediassa levisi kuva laulaja Cheryl Colen massiivisesta ruusutatuoinnista, joka peitti neitokaisen pepun totaalisesti. Cherin oikea nimi on Cherilyn Sarkisian LaPier ja hän on myynyt urallaan yli 100 miljoonaa äänitettä.