Katie Pricen katkera tilitys – avioliitto päättyi puhelinsoittoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittipovipommi Katie Price oli aiemmin laulaja Peter Andren kanssa naimisissa, mutta pari erosi vuonna 2009 kolmen ja puolen vuoden avioliiton jälkeen. Andre oli jättäjä. Sittemmin kaunotar on nostanut omaa mainettaan kirjoittamalla avioliitosta paljastuskirjan Love, Lipstick and Lies.

Neljän lapsen äiti syyttää teoksessa ex-miestään onnellisen perheen rikkomisesta. Hänen mukaansa Peter Andre on myös antanut Pricestä törkylausuntoja mediaan omaa uraansa pönkittääkseen. Julkkiskaunotar ei omien sanojensa mukaan edelleenkään tajua, miksi poppari jätti hänet.

– Tuntui aivan kuin hän olisi rakentanut omaa uraansa haukkumalla minua. Luulin, että meillä oli vakaa onnellinen perhe – jotain, mitä olin aina halunnut. Mutta se tuhoutui, kun Pete käveli ulos liitosta – päättämällä kaiken puhelinkeskustelulla. Tähän päivään mennessä hän ei ole kertonut minulle syytä, joten en saanut koskaan kunnon lopetusta liittoomme, Price kertoo paljastuskirjassaan.

Katie kärsi liiton päättymisen aikaan silloisesta keskenmenostaan ja oli erittäin haavoittuvainen. Ex-pari tapasi toisensa I’m A Celebrity Get Me Out Of Here -ohjelman kuvauksissa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, Junior ja Princess. Andre alkoi pian eron jälkeen markkinoida uutta albumiaan.

Poppari tapailee tällä hetkellä nuorta opiskelijatyttö Emily MacDonaghia, ja pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Price taas on naimisissa strippari Kieran Haylerin kanssa. Parin ensimmäinen lapsi, Jett Riviera syntyi jokin aika sitten, minkä jälkeen Price joutui seksikuvakohuun. Hänen kotoaan varastettiin arkaluontoista kuvamateriaalia.