Lea Michele toipuu surustaan – julkaisi seksikkäitä kuvia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosittu Glee-sarja kasteineen kärsi taannoin kovan kolauksen, kun sen päätähti Cory Monteith menehtyi äkillisesti päihdecocktailiin. Miehen tyttöystävän Lea Michelen ei tarvinnut kaivella kovin syvältä tunteita esiin miehen tribuuttijaksosta.

Lea on surunsa keskellä myös ottanut askeleita edetäkseen urallaan. Hän on pian valmis julkaisemaan oman debyyttialbuminsa, ja on ollut jo kuvauksissa poseeraamassa albumin kansikuvaa varten. 27-vuotias tummaverikkö nähdään Instagram-kuvissa paidassa ja hotpantseissa sekä paljastavassa mekossa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Lea Michele tunnetaan parhaiten siitä, että hän näyttelee Rachel Berry -roolihahmoa Glee-musikaalikomediassa. Neitokainen on esiintynyt myös elokuvissa, kuten New Year’s Eve. Michelen uusi albumi tulee sisältämään poprockia. Hän aloitti musiikin työstämisen vuonna 2012.