Leluautolle huikea nopeusennätys 330 km/h – tältä näytti videolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leluautojen nopeudet eivät yleensä nouse kovinkaan korkeiksi, mutta alan harrastajat osaavat kyllä virittää menopeleistä hyvinkin tehokkaita. Nyt verkossa nähdään video, jossa eräs leluauto saavuttaa peräti 330 kilometrin tuntinopeuden.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tulos saatiin ympyränmuotoisella radalla, jossa autoa ei lopulta juuri edes näkynyt huiman vauhdin ansiosta. Mittauslaitteistot määrittelivät kuitenkin vauhdiksi 205 mailia tunnissa, eli 330 kilometriä tunnissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.

Uusimmat