Rajua tekstiä Kardashianien äidiltä – katuu liittoaan Brucen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, että Kris ja Bruce Jenner ovat vahvistaneet avioeronsa virallisesti. Ero sai Jennerin leirin jakaantumaan kahtia, sillä pariskunnan yhteiset lapset asuvat nyt kahdessa eri osoitteessa – Kylie äitinsä kanssa ja Kendall isänsä kanssa.

Kardashianin sisarusparvi on odotetusti Kris-äitinsä puolella. Kris on päivitellyt New You -lehdelle, että hänen ei olisi koskaan pitänyt mennä naimisiin Bruce Jennerin kanssa. Hän katuu Kimin, Khloen, Kourtneyn ja Robertin isästä eroamista enemmän kuin mitään muuta maailmassa.

Uutista pidetään rankkana erityisesti siksi, että Kris meni aikoinaan olympiavoittaja Brucen kanssa naimisiin saman tien, kun ero Robert Kardashianista astui voimaan vuonna 1991.

Robert Kardashian kuoli syöpään kymmenen vuotta sitten. Hän oli Krisin kanssa naimisissa 13 vuotta. Jennerin erosta on saatu vihiä jo kauan aikaa sitten, mutta vasta Krisin siskon Karen Houghtonin rahakas paljastus viihdelehtiin toi totuuden julki ja sai lisäpontta Kardashianien perheen yllä velloville skandaaleille.