Sylvie van der Vaart lomaili bikineissä – vartalo jokamiehen unelma

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollantilainen malli Sylvie van der Vaart esiintyi taannoin Hunkemöller-yhtiön alusvaatekuvissa, joiden jälkeen hänet on noteerattu merkittävästi aikaisempaa useammin myös paparazzien toimesta. Kaunottarella on indonesialaisia juuria, mikä voikin tuoda hänen persoonaansa lisää eksoottista seksikkyyttä.

Nousussa oleva hollantilaismalli on viime aikoina viettänyt aikaansa Miami Beachilla. Hänet ikuistettiin jälleen paikan päällä pinkeissä bikineissä, jotka sointuivat täydellisesti ruskettuneeseen ihoon. Sylvien bikinivartaloa onkin ylistetty viime aikoina viihdelehdissä seksikkäimpien joukkoon kuuluvaksi.

35-vuotias Sylvie van der Vaart on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin futisvaimo oltuaan naimisissa Rafael van der Vaartin kanssa. Tämän vuoden alussa eronnut Sylvie kärsi aiemmin myös rintasyövästä, jonka onnistui selättämään.