Ylipainoinen mies kävi lähellä itsemurhaa – treenasikin itsensä huippukuntoon

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhteiskunnan suhtautuminen lihavuuteen on tuomiseva ylipainoisen ihmisen kannalta. Joskus painoa ei välttämättä edes kerry huonojen elämäntapojen vaan esimerkiksi sairauden takia. Moni voi tunteakin olonsa masentuneeksi kiloja kerrytettyään.

Nyt eräs 31-vuotias brittimies on tehnyt hurjan muodonmuutoksen, jossa riittää ihailtavaa kelle tahansa. Mike Waudby kävi pohjalla 210 kilon painonsa kanssa ja yritti jopa tappaa itsensä, kun ryhmä tyttöjä ilkkui häntä julkisesti.

Neitokaisten mukaan Waudby oksetti heitä ja he yrittivät savustaa häntä ulos paikallisesta baarista. Kun sen jälkeen nautittu lääke-alkoholisekoitus ei onnistunut pistämään isoa miestä pois päiviltä, alkoi hän ajatella tosissaan elämäänsä. Etelä-Yorkshiren Hullissa asuva Mike onnistui nousemaan vaikeasta masennuksesta ja sai jostain voimaa aloittaa treenaamisen.

Hän laihtui 114 kiloa kolmetuntisilla treenisessioilla, joita mies harrasti joka päivä. Nykyään Mike tunnetaan lempinimellä Mr Muscles. Hänen elämänsä kävi varsinaisen täyskäännöksen, sillä tyttöystävänkin löytäneestä komistuksesta tuli ammatiltaan kunto-ohjaaja.

– Painonpudotus ei pelkästään antanut minulle otetta elämään, se antoi uuden elämän, kertoi Mike Waudby Daily Mirror -lehdelle.