Ikävä ilmiö leviää hashtageissa – yritetään saada lisää näkyvyyttä

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median yksi puhutuimmista ominaisuuksista on nykyisin hashtag, eli avainsana, jonka merkiksi sanan eteen laitetaan risuaita. Tällainen #hashtag helpottaa netinkäyttäjiä löytämään haluamaansa sisältöä sosiaalisen median palveluista, kuten Twitteristä, Instagramista ja Facebookista.

Hashtagit kuitenkin toimivat vain niin kauan kun ihmiset käyttävät niitä oikein. Viime aikoina on kuitenkin levinnyt ikävä tapa, jolla esimerkiksi Instagramissa valokuvia julkaisevat yrittävät kalastella kuvilleen lisää näkyvyyttä. He nimittäin lisäävät kuvan yhteyteen suuren joukon asiaan mitenkään liittymättömiä hashtageja.

Erityisesti nuoret tytöt ovat ryhtyneet lisäämään omakuviinsa esimerkiksi suuren määrän pelikonsolien ja pelien avainsanoja, jotta niistä kiinnostuneet katsoisivat heidän kuvansa. Ei ole lainkaan poikkeuksellista, että teinitytön poseerauskuvasta löytyvät esimerkiksi avainsanat #xbox360 #gaming #xboxone #ps3 #xbox #game #gta5 #playstation #ps4 #videogame #videogames #gtav #blackops2 #gamer #xboxlive #gamers #play #gta #callofduty #grandtheftauto #nintendo #like #games ja #grandtheftauto5.