Joanna Krupa säästi kangasta bikineissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

34-vuotias Joanna Krupa on puolalaisamerikkalainen malli ja näyttelijätär. Hänet tunnetaan The Real Housewives of Miami -realitysarjasta. Huomiota ovat saaneet mediassa myös tähden parisuhdekuviot. Hän meni naimisiin kesällä liikemies Romain Zagon kanssa. Viime viikkoina Joanna on kuvattu usein Miamissa.

Eilen Joanna nautiskeli auringosta ja vesileikeistä kotipihallaan kuvaajien ristitulessa. Samalla hän pesi koiransa uima-altaan reunalla. Krupa oli sonnustautunut melko niukkoihin bikineihin, että rusketusraidat olisivat mahdollisimman pienet.

Joanna Krupa on esiintynyt monissa elokuvissa, kuten Planet of the Apes, Max Havoc: Curse of the Dragon, Scary Movie 4, Ripple Effect ja Skinner Box. Krupa ja pitkäaikainen poikaystävä Zago menivät naimisiin kesäkuussa Kaliforniassa. Häät maksoivat noin miljoona dollaria. Pari oli jonkin aikaa erossa erimielisyyksien takia, kunnes palasi takaisin yhteen.