Häämatkan nolo käänne! Mies unohti tuoreen vaimonsa huoltoasemalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, että jokainen ihminen unohtelee keskimäärin 1.500 asiaa vuodessa ja yleisimmät unohduksen aiheet ovat avaimet tai tehtävälistalla olleet asiat. Harva kuitenkaan unohtaa perheenjäseniään lomareissulla – tai ainakaan vastavihittyä vaimoaan.

Näin kävi kuitenkin Saksassa, jossa tuore aviopari oli viettämässä kuherruskuukautta roadtripin muodossa. Ranskalainen pariskunta oli ajanut huoltoasemalle tankkaamaan, kun mies oli pahaksi onneksi unohtanut vaimonsa bensa-asemalle. Hän huomasi unohduksen vasta 2,5 tunnin kuluttua.

Asiasta kertoneen radioasema FFH:n mukaan mies soitti asiasta poliisille ja selvisi, että vaimo oli kunnossa ja odotti miestään edelleen samalla huoltoasemalla. Nainen ei kertomansa mukaan ole vihainen, koska mies ei tehnyt hylkäämistä tarkoituksella. Silti hän ajattelee, että teko oli tyhmä, koska naisella ei ollut edes puhelinta saati rahaa taskussa.