Upeaa photoshoppausta – näin oravasta tehtiin Terminaattori

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkossa leviää toisinaan erilaisia valkokuvailmiöitä, jotka nousevat aikansa trendiksi. Nyt eräs DeviantARTissa taidettaan Santiago-Perez -nimimerkillä esittelevä mies on noussut otsikoihin supersankareita esittävillä oravakuvillaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hänen luomansa kuvat ovat tämän hetken nettihitti, kun mies on photoshopannut oravasta erilaisia supersankareita ja toimintahahmoja. Yksi hänen parhaimmista luomuksistaan on Terminaattorin näköinen jyrsijä, ja YouTubessa on video, jolla näytetään kuvan syntymisprosessi.

Terminaattorin lisäksi hauskassa asennossa oleva orava on muuntautunut muun muassa Matrixin Neoksi, Batmaniksi, Iron Maniksi, Yodaksi, Zeldaksi ja Pikachuksi. Santiago-Perez on kertonut, että oravahahmojen tekemiseen on kulunut yksi kokonainen kesä.