Steel Panther konsertoi helmikuussa Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen glam rock -lähettiläs Steel Panther saapuu jälleen Suomeen. Yhtye tuo Spreading The Disease -kiertueensa Tampereen Pakkahuoneelle 19. helmikuuta. 80-luvun lopun tukkahevi-ilmiöön hartaalla kunnioituksella suhtautuva yhtye on saavuttanut valtavan suosion ympäri maailmaa.

Los Angelesin Sunset Stripillä perustetun Steel Pantherin keulakuva Michael Starr on laulanut aikoinaan L.A. Gunsissa ja kitaristi Satchell tunnetaan myös Rob Halfordin Fight-kokoonpanosta. Yhtye kumartaa genrensä kuninkaiden, kuten Mötley Cruen ja Poisonin, suuntaan.

Suomessa Steel Pantherin spandexit ovat viuhuneet jo muutamaan kertaan, ja aina täysille tuville. Bändi esiintyi ensimmäisen kerran Suomessa vuoden 2010 Sauna Open Airissa.