Tarjoilija jätti yllättävän viestin kuittiin: ”Oven luona on hyvärintainen MILF”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Asiansa osaava tarjoilija osaa lukea asiakkaitaan kuin avointa kirjaa ja huomaa helposti mitä he kulloinkin tarvitsevat. Ajoittain kuitteihin on kuitenkin päätynyt tahallaan tai vahingossa jopa asiakkaita solvaavia viestejä. Nyt kuitista on löytynyt lähes päinvastainen viesti.

Ruokaravintolan tarjoilija jätti nimittäin kaveruksille antamaansa kuittiin perin erikoisen viestin, joka tuli tosin varmasti tarpeeseen. Kuitissa nimittäin luki tavanomaisten asioiden ja hintojen lisäksi myös viesti, jossa tarjoilja kertoi, että oven suussa istui hyvärintainen MILF-kaunotar. Nyt kuva kuitista naurattaa verkossa.

PÄIVITYS: Rack viittaa tietenkin rintavarustukseen, eikä takamukseen. Siltä osin juttua korjattu.