Jay-Z keikalleen supertähtien kanssa metrolla – matkustajat hieraisivat silmiään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, kuinka Jay Z myönsi tehneensä kova työn saavuttaakseen ihailemansa naisen, eli Beyoncen sydämen. Tällöin leveä elämäntyyli avitti sydämen valloituspuuhissa. Nyt Jay Z on kuitenkin astunut tavallisen rahvaan sekaan.

Mies nimittäin suoritti matkan O2-konserttiinsa Lontoon maanalaista metroa käyttäen. Lontoolaiset hieraisivat silmiään, kun näkivät Jay Z:n, Chris Martinin ja Timbalandin Waterloon asemalla junaa odottamassa. Moni ottikin seurueesta kuvia Twitteriin ja Instagramiin.

Hiphop-musiikin moguli on myöntänyt oppineensa liikemaailman salat nuoruudessaan toimiessaan huumediilerinä. Jay Z on paljastanut myyneensä crack-kokaiinia New Yorkin kaduilla 1980-luvulla, ja oppineensa samalla käsittelemään rahaa.

Jay Z, oikealta nimeltään Shawn Corey Carter, on yksi maailman menestyneimmistä hiphop-artisteista. Hänen tiedetään tienanneen viime vuonna huimat 450 miljoonaa dollaria. Mies on myynyt yli 50 miljoonaa albumia kansainvälisesti. Jay Z meni naimisiin poppari Beyonce Knowlesin kanssa vuonna 2008. Pariskunnalla on yksi lapsi, viime vuonna syntynyt Blue Ivy -tytär.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat