Jay-Z keikalleen supertähtien kanssa metrolla – matkustajat hieraisivat silmiään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, kuinka Jay Z myönsi tehneensä kova työn saavuttaakseen ihailemansa naisen, eli Beyoncen sydämen. Tällöin leveä elämäntyyli avitti sydämen valloituspuuhissa. Nyt Jay Z on kuitenkin astunut tavallisen rahvaan sekaan.

Mies nimittäin suoritti matkan O2-konserttiinsa Lontoon maanalaista metroa käyttäen. Lontoolaiset hieraisivat silmiään, kun näkivät Jay Z:n, Chris Martinin ja Timbalandin Waterloon asemalla junaa odottamassa. Moni ottikin seurueesta kuvia Twitteriin ja Instagramiin.

Hiphop-musiikin moguli on myöntänyt oppineensa liikemaailman salat nuoruudessaan toimiessaan huumediilerinä. Jay Z on paljastanut myyneensä crack-kokaiinia New Yorkin kaduilla 1980-luvulla, ja oppineensa samalla käsittelemään rahaa.

Jay Z, oikealta nimeltään Shawn Corey Carter, on yksi maailman menestyneimmistä hiphop-artisteista. Hänen tiedetään tienanneen viime vuonna huimat 450 miljoonaa dollaria. Mies on myynyt yli 50 miljoonaa albumia kansainvälisesti. Jay Z meni naimisiin poppari Beyonce Knowlesin kanssa vuonna 2008. Pariskunnalla on yksi lapsi, viime vuonna syntynyt Blue Ivy -tytär.