Snoop Dogg vaihtoi taas nimeään ja musiikkityyliään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Snoop Dogg tunnetaan nykyisin myös nimellä Snoop Lion. Taannoin reggaesta innostunut artisti on tehnyt runsaasti yhteistyötä lukuisten eri tyylilajeja edustavien artistien, kuten Miley Cyrusin, Eddie Murphyn ja Rita Oran kanssa.

Nyt Snoop on ilmoittanut ottavansa käyttöön jälleen uuden nimen. Uusi nimi on Snoopzilla, jota artisti aikoo käyttää tulevalla 7 Days of Funk -levyllä. Funk-pohjaista musiikkia sisältävällä levyllä Snoop tekee yhteistyötä laulaja Dam-Funkin kanssa.

– Minun musiikissani on ollut funk-vaikutteita koko urani ajan. Dam-Funk on viileä. Hän pitää funk-musiikkia elossa ja tiesin, että minun pitää tehdä yhteistyötä hänen kanssaan, Snoopzilla ilmoitti tiedotteessa.

Snoopzillan ja Dam-Funkin 7 Days of Funk -yhteislevy ilmestyy 10. joulukuuta. Toistaiseksi on epäselvää, tuleeko räppäri käyttämään Snoopzilla-nimeä myös jatkossa.

41-vuotias Snoop Lion joutui viime vuonna vaikeuksiin Norjassa, kun hänellä oli liikaa käteistä rahaa mukanaan. Britannian viranomaiset ovat poistaneet hiphop-tähti Snoop Doggin porttikiellon maahan, ja artisti pääsi taannoin esiintymään Britanniassa ensimmäistä kertaa vuosiin. Sittemmin Hollanti kuitenkin kielsi artistia saapumasta maahan ja tämän johdosta Snoop joutui perumaan keikkojaan puukenkämaassa.