Uskomattoman hienoja kaupunkikuvia – ei heti uskoisi pienoismalleiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pienoismalliharrastuksen eräs mielenkiintoisista osa-alueista on rakentamisen lopputulosten kuvaaminen erilaisissa autenttisissa ympäristöissä. Monet rakentavat autotalleihinsa jopa kokonaisia pienoiskaupunkeja, joista saa valokuvissa hyvinkin aidon näköisiä.

Nyt valokuvaaja ja pienoismalliharrastaja Michael Paul Smith on mennyt astetta pidemmälle ja kuvannut pienoismalleja aidossa ympäristössä ulkona. Katso upeat kuvat tästä.

25 vuoden ajan asiaa harrastanut mies on loihtinut uskomattoman upeita teoksia, jotka sijoittuvat hänen luomaansa kuvitteellisen Elgin Parkin kaupunkiin. Pienoismallit on saatu kuvissa saumattomaksi kokonaisuudeksi ympäröivien maisemien kanssa, eikä niistä heti uskoisi, että kyse on vain pienoismalleista.