Kim Kardashian estottomassa kuvassa – ei piilotellut muotojaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitykaunotar Kim Kardashian ja rap-artisti Kanye West saivat kesäkuussa esikoislapsensa Northin. Kim palasi taannoin julkisuuteen vietettyään hiljaiseloa kotonaan. Äskettäin Kim Kardashianin kerrottiin ottaneen pesäeroa perheeseensä poikaystävä Kanye Westin takia.

Nyt Kim on unohtanut kaikki raskauden jälkeiset estonsa, sillä hän on julkaissut ensimmäisen rohkean bikini- tai uimapukukuvansa sitten raskautensa. Kuvassa Kim nähdään pukeutuneena valkoiseen uimapukuun, joka korostaa hänen muhkeaa takapuoltaan ja paljastaa rinnan sivun.

Kim Kardashian paljasti taannoin Rikkaat Kardashianit -sarjassa haluavansa poseerata tulevaisuudessa jälleen alastonkuvissa. Realitytähti esiintyi Playboy-lehdessä vuonna 2007. Lehti julkaisi kuvat uudelleen vuonna 2010. Tuolloin realitytähti katui aikaisempaa päätöstään poseerata alastonkuvissa.