Elokuvaohjaaja Michael Bay ja kolme poliisia hakattiin ryöstöyrityksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvistaan tunnettu elokuvaohjaaja Michael Bay on työstänyt valkokankaille lukuisia menestyselokuvia. Parhaillaan hän on Hong Kongissa kuvaamassa Transformers 4 -elokuvaansa – ja ilmeisesti ilman asianmukaisia turvamiehiä.

Reuters ja BBC raportoivat tänään, että Michael Bay on joutunut törkeän ryöstön yrityksen uhriksi oman elokuvansa kuvauspaikalla. Kaksi veljestä oli lähestynyt ohjaajaa ja vaatinut häneltä noin 8.000 euron rahasummaa. Lopulta miehet pahoinpitelivät Bayn ja hänen lisäkseen myös kolme paikalle saapunutta poliisia.

Michael Bay jatkoi työskentelyä pian pahoinpitelyn jälkeen, eikä halunnut antaa aiheesta haastatteluja. Vielä ei ole tiedossa miksi miehet vaativat rahaa ohjaajalta.