Solarium-äiti venytteli rannalla – karmaiseva vai seksikäs?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen rusketushullu äiti Patricia Krentcil taannoin haluavansa muuttua Pamela Andersonin näköiseksi. Hän aikoo käyttää 39.000 euroa kauneusleikkauksiin näyttääkseen idoliltaan. Alunperin hän tuli tunnetuksi solarium-addiktionsa merkeissä.

Laulu-uraa It’s Tan Mom -kappaleen ja musiikkivideon voimin yrittänyt perheenäiti on nyt kuvattu venyttelemässä jooga-hetkenään Los Angelesissa sijaitsevalla uimarannalla. Naisen asennot ja asu olivat mielenkiintoiset, ja rinta olikin pullahtaa topista.

45-vuotias Patricia Krentcil laulaa It’s Tan Mom -musiikkivideolla bilettämisestä ja vieroitushoidostaan. Hän myös tylyttää Teen Mom Farrah Abrahamia homokliseitä, vähäpukeisuutta ja huonoa makua pursuilevalla videolla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat