Solarium-äiti venytteli rannalla – karmaiseva vai seksikäs?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen rusketushullu äiti Patricia Krentcil taannoin haluavansa muuttua Pamela Andersonin näköiseksi. Hän aikoo käyttää 39.000 euroa kauneusleikkauksiin näyttääkseen idoliltaan. Alunperin hän tuli tunnetuksi solarium-addiktionsa merkeissä.

Laulu-uraa It’s Tan Mom -kappaleen ja musiikkivideon voimin yrittänyt perheenäiti on nyt kuvattu venyttelemässä jooga-hetkenään Los Angelesissa sijaitsevalla uimarannalla. Naisen asennot ja asu olivat mielenkiintoiset, ja rinta olikin pullahtaa topista.

45-vuotias Patricia Krentcil laulaa It’s Tan Mom -musiikkivideolla bilettämisestä ja vieroitushoidostaan. Hän myös tylyttää Teen Mom Farrah Abrahamia homokliseitä, vähäpukeisuutta ja huonoa makua pursuilevalla videolla.