Vanilla Ice tatuoi Miley Cyrusin nimen jalkapohjiinsa – aito vai ei?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Takavuosien hittiräppäri Vanilla Ice vaikuttaa mediakuvansa perusteella ajoittain koomiseltakin mieheltä. Oli se tahatonta tai ei, julkkis tulee usein tehneeksi kaikenlaista erikoista. Hän vertasi itseään taannoin muun muassa teinipoppari Justin Bieberiin ja vieraili TV-ohjelmassa amish-perheen luona.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt hän on jekkuillut poptähti Miley Cyruksen kustannuksella. Neito otti taannoin jalkoihinsa tatuoinnin, jossa luki Rolling Stone. Vanilla Ice teki mileyt koristelemalla omat jalkapohjansa Miley Cyrusin nimellä. Mies onnistui näyttämään Twitter-kuvassa sopivan karmivalta ”tatuointinsa” kanssa. Ihokuva ei todennäköisesti ole pysyvä, vaan esimerkiksi tussilla tehty.

45-vuotias Vanilla Ice, eli Robert Matthew Van Winkle, on viime vuosina puuhaillut oman The Vanilla Ice Project -remonttiohjelmansa parissa. Hänet tunnetaan kuuluisasta Ice Ice Baby -rap-kappaleesta, joka aikoinaan ylsi Billboard-listojen kärkipaikoille. Vanilla Ice nähtiin äskettäin Adam Sandlerin That’s My Boy -elokuvassa cameo-roolissa.