Armin van Buuren tuo massiivisen kiertueensa Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viidesti peräkkäin maailman parhaaksi tiskijukaksi valittu Armin Van Buuren tuo Armin Only – Intense -maailmankiertueensa Helsingin Messukeskukseen 22. helmikuuta. Show on toteutettu yhteistyössä teatteriohjaaja Jos Thien ja Sander Renemanin kanssa.

Pitkällä urallaan viisi albumia julkaissut Armin Van Buuren tunnetaan useista kansainvälisistä hiteistään, kuten In And Out Of Love, Communication, Burned With Desire ja This it what it Feels Like. Armin on luonut myös suursuosioon nousseen A State Of Trance -brändin, johon kuuluu maailmanlaajuisesti viikoittain yli 20 miljoonaa kuuntelijaa tavoittavan radioshown lisäksi myös konsertteja ympäri maailmaa.

Tapahtuman järjestävät ensimmäistä kertaa yhteistyötä tekevät Summer Sound -festivaalista tuttu Alex Kunnari ja Summer Up -festivaalin organisaatio. Ennakkolipunmyynti kaikkien aikojen upeimpaan Suomessa nähtyyn elektronisen tanssimusiikin konserttiin käynnistyy lauantaina 26. lokakuuta.