Seksikkäämpää autonpesijää saa hakea – bikinipesu Ferrarille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Puolalaisamerikkalainen Joanna Krupa on menestynyt malli ja näyttelijätär. Suurimman huomion blondi on saanut The Real Housewives of Miami -realitysarjasta. Kesällä naimisiin mennyt tähti kuvataan usein kotikaupungissaan Miamissa.

Parisuhdekuviot vaativat välillä yhteisiä askareita, ja Joanna kuvattiinkin jokin aika sitten autonpesupuuhissa aviomiehensä Romain Zagon kanssa. Bikinipukeinen vaimo ei suinkaan suihkutellut autoa yksinään vaan sai avukseen lihaksikkaan siippansa. Pari pitää otosten perusteella ilmeisen hyvää huolta kunnostaan.

Joanna Krupa on esiintynyt monissa elokuvissa, kuten Planet of the Apes, Max Havoc: Curse of the Dragon, Scary Movie 4, Ripple Effect ja Skinner Box. Nainen on kokeillut myös laulajanuraa ja hän antoi vokaaliosuutensa Manonin tanssisinkulle I’ll Be Around, joka julkaistiin vuonna 2009. Mitään hittiä siitä ei tullut, ja Krupa tunnetaankin nykyään paremmin romanttisista kuvioistaan ja menneistä miljoonahäistään.