Poikabändin hajoamishuhut kiihtyvät – nyt poistettiin Twitter-tili

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen poikabändi Jonas Brothers on viime aikoina ollut hajoamishuhujen keskiössä. Yhtye perui kaikki 19 suunniteltua esiintymistään vain kahta päivää ennen kiertueen alkamista. Edustaja paljasti lehdille, että jäsenten välit ovat pahasti tulehtuneet.

Monille faneille Jonas Brothersin hajoaminen olisi sydäntäsärkevä kokemus. Bändi ei ole toistaiseksi vahvistanut huhuja, mutta ne ovat saaneet lisäpontta, kun yhtyeen Twitter-tili poistettiin kokonaan käytöstä, uutisoi Breaking News -lehti. Kun sivuille yrittää klikata, sivusto kertoo, ettei sitä ole enää olemassa.

Jonas Brothers -yhtyeeseen kuuluvat veljekset Kevin, Nick ja Joe Jonas. Bändin mahdollisen hajoamisen kerrotaan johtuvan musiikillisista erimielisyyksistä, jotka medialle kertoi edustaja Jesse Derris. Jonas Brothersin oli määrä julkaista uusi V-albumi vielä tämän vuoden puolella. Levyltä kuultiin aikaisemmin esimakua Pom Pom ja First Time -kappaleiden muodossa.